Известие

Collapse
No announcement yet.

156 цени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от raiders
    аз за кола без удар или забележки не знам...има два вида коли нови и всички други, за мен кола с външни забележки не ме притеснява, иначе има доста Алфи в мобилето
    По принцип съм съгласен с теб приятелю но не става въпрос за такива външни забележки защото точно тези забележки с ненапаснатите ръбове отбелязват възможноста да са рязани и правени роговете или отзад да са наставяни багажници и ламарини и накрая тая врата не се затваря като хората оная не се затваря а то какво било.... купето усукано... ! Мисле че не точно това отбелязваш като една външна забележка,щото аз под външна забележка разбирам козметичен удар или натисната врата спукана броня.... ама наставяна кола и сабирана от още 3 коли......

А колкото до капачето на пътника на ербега зависи колко е деформирано ако е малко значи не е фрапантно но това може да се познае по този на волана да ли са излизали въобще.Щото не вярвам от слънцето така видимо и с такава ясна чупка да се раздуе волана !
    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Ми затова като се купува кола, е хубаво да имаш консултант, а ако няма, може ли да се наеме срещу скромно възнаграждение - бутилка скочовица примерно
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

хехехе еми да.... някой обаче бепристрастен щото ако не е безпристрастен към колата ще е сляп за глешките.Аз съм така.... рабтил съм на автокъща и им знам сички кусури как ги праат каде ги режат как ги заличават.... просто веднага ги познавам! Ама за моята кола като отида и най големите боклуци ми харесват и едвам се сдържам да не и се метна ! ПУСТИ МЕРАК !!!!!!
        Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Първоначално публикувано от JACCOMO
          хехехе еми да.... някой обаче бепристрастен щото ако не е безпристрастен към колата ще е сляп за глешките.Аз съм така.... рабтил съм на автокъща и им знам сички кусури как ги праат каде ги режат как ги заличават.... просто веднага ги познавам! Ама за моята кола като отида и най големите боклуци ми харесват и едвам се сдържам да не и се метна ! ПУСТИ МЕРАК !!!!!!

Аз също съм така, в смисъл, не че съм спец голям, но наистина, съм мераклия и общо взето все се увличам, губи се преценката, ми ще му мислим, като се тръгне на пазар.
          sigpic

Comment

ре

В www.mobile.de има съвсем читави за по 1700-2000 евра, което + 800 лв. доставка до БГ означава 4400-5000 лв. до тук
            Alfa Romeo searching progress...

Comment

SkyWalker бе точно за толкова не сам виждал де но за около 2300 до 3 000 има а ти случаино дане се занимаваш с внос шот се като разпитфам ми викат по 500 600 евро ако можи ме светнеш де има за 400 ши ти бада мн благодарен

Comment

Re: ре

Първоначално публикувано от SkyWalker
                В www.mobile.de има съвсем читави за по 1700-2000 евра, което + 800 лв. доставка до БГ означава 4400-5000 лв. до тук

Е значи ли, че тия за около 4000-5000 евро, са много по добри?
                sigpic

Comment

Re: ре

не знам, аз в Германия, Нюрнберг, Алфа 156 ( те бяха само 3) и бяха ~3500евро, 2001 спортвагон 4300евро, 2.4 дизел 3800евро, ако търсиш частни обяви може и да намериш, но времето загубено в това както и парите..., само автокъщи и яко ходене, шанса е по-голям и не само за Алфа
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

а стига бе http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

това е доста съмнително според мен
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

99% от алфите на тези цени са с изпаткали SRS лично обикалях страната да търсим кола на приятел видях поне 50 156.Имаше една две по автокъщите със здрави ербеци на волана но със гримирани задници 99% процента от новия внос всичко е ШИТ не по 5 и по 2 да ги дават няма да си купя.Когато една кола си е хубава то тя си държи цена.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
                        99% от алфите на тези цени са с изпаткали SRS лично обикалях страната да търсим кола на приятел видях поне 50 156.Имаше една две по автокъщите със здрави ербеци на волана но със гримирани задници 99% процента от новия внос всичко е ШИТ не по 5 и по 2 да ги дават няма да си купя.Когато една кола си е хубава то тя си държи цена.

Все пак една кола на около 8 години, не може да е кой знае колко, зависи, иначе тая от мобилето е на почти 200 хиляди все пакhttp://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...284&f1=details
                        , нищо че е на 5 г, ясно е че ако е качествена няма да е 2000 евро все пак
                        sigpic

Comment

ре

Ето Ви няколко линка с обяви и то от Германия, а в Италия са несравнимо по-евтини:

http://www.mobile.de/SIDLEEgWBfVtq3DYbW ... 277417904&

http://www.mobile.de/SIDLEEgWBfVtq3DYbW ... 274668612&

http://www.mobile.de/SIDLEEgWBfVtq3DYbW ... 277995241&

И още много, много други под 2000 евра...

Comment

В Италия колите втора ръка са доста разцепени. познавам един пич, който се занимава с внос и казва, че не са много сполучливите попадения. Имало все пак, но и много фуш в същото време.
                            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

SkyWalker колега тия дето си ги дал са с дефекти по мотора или повреден нз много добре не разбирам немски но от речник колкото мога да преведа така излиза Motorschaden шом пише тфа значи требва и тарсиш двигател

Comment

ре

Първоначално публикувано от ONLY
                                SkyWalker колега тия дето си ги дал са с дефекти по мотора или повреден нз много добре не разбирам немски но от речник колкото мога да преведа така излиза Motorschaden шом пише тфа значи требва и тарсиш двигател
                                Ами те бяха над 10 обявите

Иначе ето ти една много добра и без описани забележки:

http://www.mobile.de/SIDLEEgWBfVtq3DYbW ... 277417904&

Мотора не е счупен, а е само за центровка

Comment

Working...
                                X